Duitse zonnepanelen met 30 jaar garantie en 25% meer rendement

Als u echt het beste wilt, dan hebben we nu voor u een topproduct. Het is een zonnepaneel van Duitse makelij met maar liefst 30 jaar product- en vermogensgarantie, én met 25% meer rendement dan standaard zonnepanelen.

Glas-glas zonnepanelen

Het gaat hierbij om zonnepanelen die ook aan de achterzijde uitgevoerd zijn met glas in plaats van met folie. Dit heeft als groot voordeel dat de zonnecellen veel beter beschermd zijn tegen weersinvloeden (water en wind) en dat de panelen veel betere mechanische eigenschappen hebben. Daardoor is de levensduur langer en vertonen de zonnecellen een veel lagere degradatie in opbrengst.

25% meer rendement

De lagere degradatie zorgt ervoor dat de glas-glas zonnepanelen na 25 jaar een 25% hoger rendement hebben dan standaard zonnepanelen. En dat loont, want al na 12 jaar is de extra investering terugverdiend.

De zekerheid van 30 jaar garantie

De glas-glas zonnepanelen worden gefabriceerd door het Duitse bedrijf Solarwatt waar Mijn Energiefabriek al jaren mee samenwerkt. Door de uitstekende lange duur eigenschappen van de panelen geeft dit bedrijf maar liefst 30 jaar productgarantie af en dat is ongeëvenaard. Meer zekerheid kunt u uw klanten niet bieden.